onsdag 7 augusti 2013

Gatuslang - Tillbaka som ett återfall


Ny säsong av podcasten med svenska hiphopprofiler.

Den 4 augusti är Gatuslang tillbaka med en ny säsong och nya djupdyk i svensk hiphops medvetande. Den svenska hiphopen har fått ett forum där den får prata till punkt.

Först ut i Gatuslangs andra säsong är den svenske rapparen, producenten och låtskrivaren ADL. Senare under hösten kommer lyssnarna bland annat att få möta DJ Rock Ski, Masse (The Salazar Brothers), Aki (Labyrint), Embee (Looptroop Rockers) och *Cleo* (Femtastic).

Gatuslang har fått sitt namn från en klassisk låt av Ken Ring över Collene & Webb-­‐beat med just samma namn. Det är också i den här eran som mycket av programmet tar avstamp.

­‐ Gatuslang är en äkta podcast med mycket passion. Jag vill ge svensk hiphop ett seriöst perspektiv och en ärlig ocensurerad röst. Det känns gött ända in i hiphopbenmärgen att få följa upp med en andra säsong, säger Pontus Gustavsson, mannen bakom Gatuslang.

Gatuslangs första säsong består av 39 avsnitt med gäster som Timbuktu, PSTQ och DJ Sleepy. Nya avsnitt släpps varje söndag under hösten på gatuslang.se, iTunes och Spotify.

Länk: www.gatuslang.se

Inga kommentarer: