onsdag 26 december 2012

Nimo - Till Slut


Under Julen har jag fått tillfällighet att få varva ner lite och då bland annat få tid över att lyssna in lite ny musik som jag tyvärr har missat att kolla närmare på den senaste tiden. En utav de skivor jag har ägnat för lite uppmärksamhet är Nimo´s album "Till Slut" som jag ny lyssna på via Spotify. Inom någon minut så kommer jag även köpa det via iTunes som jag även tycker att du borde göra ifall du inte redan har gjort det!

Låtlista:
01. Hur Kan Du
02. Gomorrish (ft. Näääk)
03. Para Finns (ft. Abidaz)
04. Jag Har Dig (ft. Newkid)
05. Wuddup (ft. Näääk & Abidaz)
06. Mitten Av Min Hand
07. Bakom Mina Rays
08. Förlåt Mig Om Jag Pratar Så (ft. Masayah)
09. Lagt Kort Ligger
10. Står För Min (ft. Ison & Fille)
11. Koppen (Till Slut) (ft. Adiam Dymott)

Inga kommentarer: