söndag 12 augusti 2012

Kaka från Kartellen riskerar fängelse - medverkar inte på gruppens kommande album

Via kingsizemagazine.se kan man nu läsa att Kinesen har gått ut med information om gruppens stundande arbete på nya skivan.

Kartellen arbetar just nu på nya albumet ”Ånger & Kamp” med hjälp av producenten Stress och första singeln ”Mina områden” med Dani M. släpps redan 20:e augusti via Soblue Music/Universal Music.

Nu kommer nyheten att Kartellen-medlemmen Kaka troligen inte kommer medverka på nya albumprojektet då han för tillfället sitter häktad och riskerar fängelse. I ett meddelande på Kartellens Facebook-sida meddelar Kinesen att Kaka inte kommer kunna spela in verser till skivan och bakgrunden till de händelser som resulterat i Kakas vistelse bakom lås och bom.

Läs Kinesens meddelande via Facebook:
Det har varit många frågor runt Kaka här kommer lite svar: Den senaste tiden har det varit ganska stora etniska motsättningar i Rinkeby där Kaka råkade hamna i en konfrontation som slutade i vilt slagsmål. Kaka menar på att det var självförsvar men nu sitter han iallafall häktad och kommer sannolikt att bli dömd. Tyvärr så hann han inte lägga sina verser på kommande skivan, men deppa inte för Maskinisten är med! Maskinisten och jag håller på att diskutera om hur vi ska gå vidare med det hela. Mer info kommer inom en snar framtid.

Gilla Kartellen på Facebook

Inga kommentarer: